M E D L E M M E R
Bruker ID
Passord
   N Y H E T E R
Målrettet epostannonsering
Fredag 19. november '10
Vi tilbyr nå målrettet epostannonsering til 152 000 personer. Finn målgruppe ved hjelp av segmentering innen kjønn, alder, inntekt og interesser.
>> Les mer her ...

Tekstlinkannonsering
Fredag 19. november '10
Vi tilbyr nå tekstlinkannonser i vårt nettverk og på utvalgte enkeltsider etter ønske.
>> Les mer her ...

Responsbasert markedsføring

Advertising.no er en nyskapende konsept innen annonsering på internett. Vi er ledende i Norge innen utvikling av responsbaserte og mer effektive måter å drive markedsføring på. Vi tilbyr følgende former for annonsering:

Banner
Vi tilbyr markedsføring via banner i alle formater. Som kunde kan du velge å betale kun pr klikk. Vi har de laveste prisene i markedet, og dine annonser blir kun vist på kvalitetssider.

Tekstlinker
Advertising.no kan plassere din tekstlink på alle sider i vårt nettverk. En link som ”Billige domener” eller ”Alt innen data” kan vises på nettsteder av høy kvalitet. Som kunde betaler du kun pr unike klikk. Passer svært godt for annonsører med lave budsjetter, ettersom det er en billig og effektiv markedsføringsform.

DM via epost 
Vi har en database på 48 000 personer som har godtatt å motta reklame via epost. Vi tilbyr segmentering innen kjønn, alder, inntekt interesser og fylke. Som annonsør kan du velge å kun betale pr unike klikk. Klikkraten på epostmarkedsføring er noe høyere enn annen annonsering, og ligger på rundt 5%.

Popups
Vi kan levere et avtalt antall unike popups tilpasset dine behov og din målgruppe.
Ta kontakt via vårt kontaktskjema for å få mer informasjon om våre annonseringsløsninger. Vi har annonsepakker for ethvert behov og for alle budsjettstørrelser.


© 2004 Advertising.no - All Rights Reserved. Design by RAKI