M E D L E M M E R
Bruker ID
Passord
   N Y H E T E R
Målrettet epostannonsering
Fredag 19. november '10
Vi tilbyr nå målrettet epostannonsering til 152 000 personer. Finn målgruppe ved hjelp av segmentering innen kjønn, alder, inntekt og interesser.
>> Les mer her ...

Tekstlinkannonsering
Fredag 19. november '10
Vi tilbyr nå tekstlinkannonser i vårt nettverk og på utvalgte enkeltsider etter ønske.
>> Les mer her ...

FAQ - Spørsmål & Svar

Her er en samling av de mest vanlige spørsmålene vi får fra våre medlemmer. 


Hvordan skal jeg plassere html-koden/banneren på websiden min?

Etter du har meldt deg på, kan du logge inn på konto, der vil du finne en html kode som skal plasseres på siden din. Du vil også få tilsendt denne via e-mail. Kopier denne koden ved å merke den med venstre musetast ( dra pilen over teksten slik den blir blå ), trykk deretter på den merkede teksten med høyre musetast. Velg så kopier fra menyen som kommer opp. For å lime inn denne koden, må du først åpne det dokumentet der du ønsker å plassere banneret. Plasser musepekeren der du vil lime inn koden, trykk på høyre museknapp og velg "lim inn".  Enkelte Frontpage brukere kan få problemer med at dette ikke fungerer. Om dette skulle skje, anbefales det at man åpner dokumentet i Wordpad og limer inn koden på samme måte.


Hvor mye tjener jeg, og når får jeg betalt ?

Vi betaler 50% av inntektene hver annonsør generer. Vi har lagt inn et eget system som hindrer juks, så klikk fra samme bruker vil ikke bli registrert to ganger. Vi måler all trafikk ved hjelp av cookies og IP adresse. Vi betaler ut opptjent sum til våre medlemmer en gang i kvartalet. Utbetaling skjer i måneden etter kvartalslutt. Betaling for januar, februar og mars vil altså være på konto i begynnelsen av april. Utbetaling forutsetter at man har en opptjening på 1000 kr.


Hvordan kan jeg linke ?

For ordinære kampanjer, godkjennes kun klikk fra banner på en webside. Det er ikke lov å endre våre koder på noen som helst måte før de blir publisert.

Når det gjelder verveprogrammet, der vi betaler 30 kr pr nytt medlem man verver, er ikke reglene så strenge. Denne koden kan endres, så lenge budskapet ikke blir annerledes.


Hva slags sider godkjenner dere ?

Advertising.no forbeholder seg retten til å avvise sider med upassende innhold. Alle sider skal godkjennes manuelt. Hva som er upassende, er opp til Advertising.no å avgjøre. Men dette gjelder alltid sider med erotisk innhold, diskriminerende budskap eller som kan oppfattes støttende. Sider kan også bli slettet etter godkjenning, om det er grunnlag for dette. Se ellers påmeldingssiden for mer informasjon.


Kan man ha flere sider på samme Advertising.no konto ?

Det er ikke mulig å ha flere sider på en konto uten at det er gjort spesielle avtaler på dette. Alle sider skal godkjennes manuelt av oss, og det er ikke lov å sende trafikk fra andre sider enn de som er godkjent. Om dette skjer, vil kontoen bli slettet umiddelbart.


Hva er forskjell på bannerkode og vervekode ?

Bannerkoden er den du skal bruke for å sende trafikk til annonsørene. Du vil da motta betaling pr godkjent klikk eller visning. Vervekoden bruker du for å verve nye medlemmer. Du vil da motta 30 kr pr medlem du verver.


Hva er forskjellen på godkjente og ikke godkjente klikk ?
For å unngå juks, har vi lagt inn en sperre som gjør at kun unike klikk blir godkjent. Om du klikker på banneret 10 ganger selv innen en kort tidsperiode, vil kun et av disse klikkene bli godkjent. Resten vil stå oppført som "ikke godkjente klikk". Hos Advertising.no får du bare betalt for unike klikk for å hindre at annonsører må betale for samme person flere ganger per dag. Vi bruker både cookies og IP sperrer for å kvalitetssikre vår trafikk.


Kan jeg endre opplysningene som jeg registrerte ved påmelding ?
Alle opplysninger du har registert hos Advertising.no kan endres. Og om du ikke har personummer og kontonummer tilgjengelig når du fyller ut påmeldingskjemaet, kan du fylle ut dette senere ved å logge inn på konto med ID og passord.


Har du et spørsmål som du forsatt ikke har fått svar på ?
Ta kontakt via vårt kontaktskjema. Spørsmål som er listet på våre sider, vil ikke bli besvart på nytt.

 © 2004 Advertising.no - All Rights Reserved. Design by RAKI