M E D L E M M E R
Bruker ID
Passord
   N Y H E T E R
Målrettet epostannonsering
Fredag 19. november '10
Vi tilbyr nå målrettet epostannonsering til 152 000 personer. Finn målgruppe ved hjelp av segmentering innen kjønn, alder, inntekt og interesser.
>> Les mer her ...

Tekstlinkannonsering
Fredag 19. november '10
Vi tilbyr nå tekstlinkannonser i vårt nettverk og på utvalgte enkeltsider etter ønske.
>> Les mer her ...

Untitled Document
Outsource annonsesalget?

Advertising.no er en ledende aktør innen annonseformidling på nett. Har du eller ditt firma en webside med høye besøkstall, godt innhold og profesjonelt design, kan vi være interessert i et samarbeid. Vi gjør avtaler med annonsører og tar oss av fakturering og oppfølging. Alt du som webmaster må gjøre er å legge inn våre HTML koder på din webside. Det er flere måter du kan generere inntekter på gjennom Advertising.no . Vi er en nyskapende aktør, og vi har flere produkter ingen andre aktører tilbyr :

- Banner
- Tekstlinker
- Popups


Ved plassere både banner og tekstlinker på din webside, vil inntektspotensialet øke. I tillegg har vi i perioder også popup-kampanjer. Samlet tilbyr vi en pakkeløsing som vil maksimere din profitt som annonseleverandør.

Advertising.no deler alle inntekter med sine leverandører. Som webmaster i vårt nettverk, får du til enhver tid 50% av alle inntekter som annonsørene generer. Dog kan summen variere, ettersom enkelte annonsører betaler pr visning og andre har inngått responsbaserte kontrakter pr unike klikk.
© 2004 Advertising.no - All Rights Reserved. Design by RAKI