M E D L E M M E R
Bruker ID
Passord
   N Y H E T E R
Målrettet epostannonsering
Fredag 19. november '10
Vi tilbyr nå målrettet epostannonsering til 152 000 personer. Finn målgruppe ved hjelp av segmentering innen kjønn, alder, inntekt og interesser.
>> Les mer her ...

Tekstlinkannonsering
Fredag 19. november '10
Vi tilbyr nå tekstlinkannonser i vårt nettverk og på utvalgte enkeltsider etter ønske.
>> Les mer her ...


Responsbasert markedsføring

Advertising.no tilbyr nyskapende annonseringmetoder. Vi driver hele tiden produktutvikling for å kunne gi våre kunder et bredest mulig tilbud. Annonsering gjennom tekstlinker og epost er de sterkest voksende markedsføringsmetodene på nettet. Dette er ofte også de billigste og mest effektive måtene å komme i kontakt med nye kunder på.
Tekstlinkannonser
Vi tilbyr tekstannonser på alle sider i vårt annonsenettverk. Det er mulig å kjøre annonser med overskrift, brødtekst og link med formål å oppnå høy klikkrate. Men vi tilbyr også linkplassering med tanke på å bedre pagerank og søkemotorplassering.


Epostmarkedsføring
Vi har en database på 152 000 personer som har godtatt å motta reklame via epost. Vi tilbyr segmentering innen kjønn, alder, inntekt interesser og fylke. Som annonsør kan du velge å kun betale pr unike klikk. Klikkraten på epostmarkedsføring er noe høyere enn annen annonsering, og ligger på rundt 5%.


Om noen av disse effektive og billige annonseformene skulle være av interesse, er det bare å ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema.


© 2004 Advertising.no - All Rights Reserved. Design by RAKI